Inhoud box oktober 2021

Oktober 2021

Hieronder lees je de inhoud van de box van oktober 2021 en hoe deze producten je ondersteunen in je volgende fietsritten 😊 Veel plezier!

Révvi – Intense hot gel

Preventief én curatief. De gel warmt je spieren, pezen en gewrichten langdurig op, voor en na sportieve prestaties en bij pijnlijke spier- en gewrichtsaandoeningen.

  • Warm je spieren op en stimuleer zo je bloedcirculatie.
  • Bereid je lichaam voor op een (sportieve) inspanning en verzorg het ook na afloop.
  • Verzacht nek- en rugklachten, reuma, artrose en chronische spier- en gewrichtsaandoeningen.
  • Wijnbladstimuleert je bloedsomloop en geneest je beschadigde bloedvaten.
  • Paardenkastanjeremt ontstekingen en vermijdt vernauwing van je bloedvaten.
  • Duizendbladwerkt heilzaam bij chronische ontstekingen (reuma, artrose …).

Aktiv-8 - Chain clean

Houd je ketting en aandrijving in topvorm door deze regelmatig te poetsen met behulp van Aktiv-8! Reiniger met een hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. Verwijdert zonder problemen vet en olie.

Labophar - Vitamine D Complex Ultra

Vitamine D bevordert de opname van calcium en fosfor, de gezondheid van de botten, beïnvloedt de groei en ontwikkeling van alle cellen en is vereist voor een goed werkend immuunsysteem. Vitamine D wordt onder invloed van UV-B licht in de huid aangemaakt. In België is deze aanmaak ontoereikend en zijn we afhankelijk van de aanvoer van Vitamine D uit externe bronnen. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de bot- en spieropbouw en de stofwisseling. Onderzoek toont aan dat het verhogen van 75 nmol/l tot 100 nmol/l van het gehalte vitamine D in je bloed, je aerobe capaciteit, spiergroei en -kracht en het herstel na zware trainingen kan bevorderen en de botdichtheid verbeterd. Blijf aan de veilige kant door iedere dag voor doseringen tussen 25 en 125 microgram vitamine D3 (de meest effectieve vorm voor het verhogen van vitamine D) te kiezen.

GRINTA! - magazine

Een beetje retro, een snuifje James Bond, een ferme brok wintermode, een rist van 10 expertenadviezen om de wintermaanden in te fietsen en een vleugje Marco Pantani. Dat en nog veel meer lees je in de nieuwe Grinta!.