Wie is Bidon Collant?

 

Ik ben Thomas, oprichter van Bidon Collant. Ik ben passioneel liefhebber van de Vlaamse Ardennen (de Berendries is toch steeds iets magisch), hou ervan me te pijnigen op hogere cols (zie foto, in 2019 op de Galibier) en verafgood Tom Boonen (ja, nog altijd).

Wielrennen is booming, en elke dag komen er nieuwe bedrijven bij die allerlei producten maken of diensten aanbieden voor wielrenners, wielertoeristen en -amateurs. Ik vond het soms moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Met Bidon Collant wil ik alle sportievelingen helpen om kennis te maken met deze ondernemingen en hun producten. Ik steun graag bedrijven met een duidelijke visie, bij voorkeur Belgische. Want geef toe, België is en blijft het centrum van de wielerwereld. In de boxen zul je geen brol vinden, enkel producten of diensten van hoge kwaliteit. Wat ik zelf niet zou gebruiken, krijgt geen plaats in een Bidon Collant-box.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon even praten over hoe fantastisch de solo van Tom Boonen was in Parijs-Roubaix 2012? Stuur me een mailtje: thomas@bidoncollant.be!